Bli innholdspartner på UT.no

Er du med i en forening eller organisasjon som merker turstier? Eller jobber du i en kommune med ansvar for å synliggjøre turmulighetene i nærområdene? Driver du ei turisthytte eller et annet overnattingssted – på fjellet i skogen eller ved sjøen – som er åpent og tilgjengelige for alle?

Da kan du bli innholdspartner på UT.no og publisere turforslag eller informasjon om hytta. Det er helt gratis – og lett å komme i gang!

Du får tilgang til UT.no sine systemer hvor du kan legge inn og vedlikeholde turforslag og hytter, resten ordner vi!

Slik kommer du i gang:

  • Gå til https://admin.nasjonalturbase.no/ og logg på med din DNT-bruker. Hvis du ikke har en DNT-bruker kan du enkelt registrere en. Det er gratis, og du trenger ikke være medlem i DNT.
  • Gå deretter til https://admin.nasjonalturbase.no/grupper/registrering og opprett ei gruppe ved å registrere navn, type og beskrivelse av organisasjonen
  • På de neste stegene kan du legge til mer informasjon (kontaktopplysninger, logo, lenker osv), samt legge til eventuelle andre brukere som skal ha tilgang til gruppa

NB! Gruppa må bli godkjent av en administrator før den blir synlig på UT.no, men du kan umiddelbart begynne å legge ut turforslag eller hytter. Alle turer og hytter blir publisert på UT.no og i UT-appen. Turene og hyttene blir publisert med navn og logo på organisasjonen din.

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Ta kontakt med oss på post@ut.no